+ 31 6 47681326 info@bosmavanetten.nl

Ons kantoor

Per 1 oktober 2017 hebben wij, Marina en Lideweij, onze krachten gebundeld. Wij zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van administraties, belastingen en advies onder de naam ‘Bosma en Van Etten’. Wat wij belangrijk vinden is dat de drempel om contact met ons op te nemen laag is, wij houden van korte lijnen en schakelen snel. Bent u op zoek naar een vertrouwd, eigentijds en meedenkend administratiekantoor? Dan bent u bij Bosma en Van Etten aan het juiste adres!

Neem gerust contact met ons op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Ons kantoor is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Het RB is een beroepsvereniging voor belastingadviseurs. Om ons RB certificaat te behouden zijn wij verplicht om ons permanent bij te scholen. Zo blijven wij op de hoogte van alle ins-en outs binnen ons mooie vakgebied.

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van het Register Belastingadviseurs van toepassing.

Marina van Etten

Ik ben jarenlang werkzaam geweest als controller en manager bedrijfsvoering bij een grote welzijnsorganisatie. Ik was verantwoordelijk voor onder andere de financiële administratie, salarisadministratie en alle geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Tot mijn uitvoerende werkzaamheden behoorden o.a.het opstellen van begrotingen, financiële rapportages en de jaarrekeningen. Naast deze loondienstbetrekking was ik ook actief als zelfstandig werkend belastingconsulent. Ik kom al jaren bij mensen thuis voor met name het doen van hun belastingaangiften. Met velen heb ik inmiddels een vertrouwde band opgebouwd. Hierdoor kwamen ook andere vragen aan de orde, zoals vragen over schenkingen, aangifte erf-belastingen en wat te doen bij overlijden. Deze vragen waren voor mij de aanzet om de mogelijkheden van een eigen onderneming te onderzoeken. Tijdens deze zoektocht kwam ik in contact met Lideweij Bosma. Mijn breed opgedane kennis in combinatie met die van Lideweij gebruiken wij nu in onze nieuwe eigentijdse onderneming, een prachtige samenwerking!

Lideweij Bosma

In 2012 heb ik de studie fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond, maar ben al sinds 2008 werkzaam in het fiscale vak. Na de master fiscaal recht heb ik, naast mijn baan als fiscaal jurist, de driejarige beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs gevolgd en afgerond. Na het afronden van laatstgenoemde opleiding kwam bij mij de vraag opborrelen wat ik in de toekomst zou willen doen. Daarbij stond vast dat het binnen hetzelfde vakgebied (adviseren op het financiële en fiscale vlak) zou zijn, maar dan wel als zelfstandig ondernemer, zodat ik mijn eigen koers kan varen. Een samenwerkingsverband met Marina van Etten is voor mij de uitgelezen kans om haar kennis en vaardigheden te combineren met de door mij opgedane kennis en ervaring en zo de ondernemer en particulier het totale pakket te kunnen bieden op het gebied van administratie en advies!